WEBTrener.no

Hvorfor bruke WEBTrener Basic?

Du ønsker selvsagt å få maksimal effekt ut av den tiden du bruker på trening. Ikke la tilfeldigheter styre treningen din! Sett heller opp et treningsprogram og følg opp resultatene. Da blir det mye lettere å opprettholde fokus og motivasjon, samtidig som du får mye mer effekt ut av treningen.

Det trenger ikke være avansert. Selv det enkleste treningsprogram vil gi resultater i forhold til tilfeldig og planløs trening.

WEBTrener.no gjør det enkelt å planlegge og følge opp treningen. Du kan lage dine egne treningsprogrammer, og planlegge treningen ved hjelp av treningskalenderen. Treningsinnsatsen synliggjøres i treningskalenderen og fremgangen vises grafisk og i tabeller.

Dessverre er det alt for mange som kaster bort tid med å gjøre tilfeldige øvelser med tilfeldig belastning til tilfeldige tidspunkter. Deretter forlater de treningsstudio med god samvittighet, men med minimale resultater.

Variasjon er viktig! Husk å forandre treningsprogrammet med jevne mellomrom. Spesielt er det viktig å øke belastningen så snart du uten særlig problem greier det angitte antall repetisjoner og sett. Det er også lurt å endre øvelsesutvalget periodevis. Først og fremst for å gi kroppen nye utfordringer, men også fordi variasjon er motiverende i seg selv! Den store øvelsesdatabasen i WEBtrener.no gjør det enkelt å variere treningsprogrammet.

Trener du tilfeldig og uten en plan er det nesten garantert at du vil stagnere. All trening er bedre enn ingen trening, men når du først legger ned dyrebar tid i trening, så vil du vel få mest mulig effekt ut av det?

For treningsveiledere, personlige trenere og idrettstrenere er det minst like viktig å kunne planlegge og følge opp sine kunders/utøveres trening på en enkel, effektiv og oversiktlig måte. WEBTrener Pro og WEBTrener Studio er utviklet nettopp for dette formålet. For mer informasjon se trenersidene på WEBTrener.no

 Basic Pro Studio
Trenere, instruktører og treningssentre:

Til trener-sonen