WEBTrener.no

Produktvarianter

WEBTrener.no passer både for individuelle utøvere, trenere og treningsstudioer. For å skreddersy tjenesten best mulig til hvert bruksområde, er WEBTrener.no laget i 3 varianter.

De 3 variantene er:

WEBTrener Basic, for individuelle utøvere som ønsker å planlegge og følge opp sin egen trening. Denne tjenesten passer for alle som ønsker maksimale resultater av treningen sin, enten de er idrettsutøvere eller mosjonister.

WEBTrener Basic inneholder all basisfunksjonalitet for treningsplanlegging og resultatoppfølging, samt en omfattende øvelsesdatabase.

WEBTrener Pro, for personlige trenere, treningsveiledere og idrettstrenere. Passer for alle som har behov for tett oppfølging av sine kunder/utøvere, og som ønsker å dokumentere treningsresultater.

WEBTrener Pro inkluderer alle funksjonene i WEBTrener Basic, i tillegg til funksjoner for oppfølging og administrasjon av kunder/utøvere.

WEBTrener Studio, for treningssentre som ønsker effektiv og grundig oppfølging av sine kunder. Med WEBTrener Studio kan det grafiske utseende tilpasses senterets grafiske stil, og på den måten fremstå helhetlig som en del av senterets egne nettsider.

WEBTrener Studio inkluderer alle funksjonene i WEBTrener Pro, og gir i tillegg et eget serverområde, samt muligheter for å skreddersy utseende og innhold etter senterets ønsker.

Funksjonaliteten i de tre produktvariantene skissert i figuren nedenfor.

For detaljert beskrivelse av de tre produktvariantene, se menyen øverst til venstre.

 Basic Pro Studio
Trenere, instruktører og treningssentre:

Til trener-sonen