WEBTrener.no

WEBTrener Basic

Du ønsker selvsagt å få maksimal effekt ut av den tiden du bruker på trening. Ikke la tilfeldigheter styre treningen din! Sett heller opp et treningsprogram og følg opp resultatene. Da blir det mye lettere å opprettholde fokus og motivasjon, samtidig som du får mye mer effekt ut av treningen.

Det trenger ikke være avansert. Selv det enkleste treningsprogram vil gi resultater i forhold til tilfeldig og planløs trening.

WEBTrener Basic gjør det enkelt å planlegge og følge opp treningen. Du kan lage dine egne treningsprogrammer, og planlegge treningen ved hjelp av treningskalenderen. Treningsinnsatsen synliggjøres i treningsdagboken og fremgangen vises grafisk og i tabeller. For mange gir det et ekstra push å se fremgangskurvene peke oppover, og får deg kanskje til å ta i litt ekstra på trening!

Variasjon er viktig! Husk å forandre treningsprogrammet med jevne mellomrom. Spesielt er det viktig å øke belastningen så snart du uten særlig problem greier det angitte antall repetisjoner og sett. Det er også lurt å endre øvelsesutvalget periodevis. Først og fremst for å gi kroppen nye utfordringer, men også fordi variasjon er motiverende i seg selv! Den store øvelsesdatabasen i WEBTrener Basic gjør det enkelt å variere treningsprogrammet.

Det er ikke bare selve treningsprogrammet som må planlegges. De fleste av oss har begrenset tid til trening og det er ikke lett å gi trening den prioriteten det trenger. WEBTrener Basic har derfor en komplett treningskalender der du kan planlegge enkeltøkter eller faste dager i uka.

Trener du tilfeldig og uten en plan er det nesten garantert at du vil stagnere. All trening er bedre enn ingen trening, men når du først legger ned dyrebar tid i trening, så sørg for å få mest mulig ut av det!

 Basic Pro Studio
Trenere, instruktører og treningssentre:

Til trener-sonen