WEBTrener.no

WEBTrener Pro

Hvis du er personlig trener eller driver et treningssenter er du avhengig av at dine kunder fortsetter hos deg. De trener hos deg fordi de ønsker å oppnå resultater av treningen. Du bør derfor på en enkel og tydelig måte kunne dokumentere både treningsresultater og treningsinnsats. Greier du i tillegg å følge opp kundene på en effektiv og profesjonell måte er sjansen god for at kunden forblir hos deg.

Det krever stor innsats å  bygge opp et kundegrunnlag som personlig trener. Det er også en utfordring å holde på kundene når du først har fått dem. PT-kunder kan være svært krevende og trener hos deg fordi de ønsker resultater de ikke kan oppnå på egen hånd. WEBTrener Pro hjelper deg å dokumentere kundens fremgang på en tydelig og visuell måte. Både treningsutvikling og tester kan vises ved hjelp av grafer og tabeller.

WEBTrener Pro gjør det enkelt å planlegge treningen for dine kunder. Du kan spare tid ved å bruke dine egne treningsprogrammer som maler for dine kunders programmer. Eller du kan lage hvert enkelt program fra bunnen av.

Med WEBTrener Pro har du alltid full oversikt over dine kunder og dine avtaler. Du blir automatisk påminnet om kunder som ikke har trent på en stund eller som ikke har vært fulgt opp.

WEBTrener Pro kan også fungere som et interaktivt grensesnitt mellom kunde og personlig trener. Hver kunde er unik. Noen kunder ønsker å kombinere egentrening med ditt PT-opplegg. Andre ønsker bare å trene sammen med deg. Uansett vil WEBTrener Pro være et unikt verktøy for å hjelpe deg og dine kunder til sammen å oppnå de ønskede resultater.

 Basic Pro Studio
Trenere, instruktører og treningssentre:

Til trener-sonen