WEBTrener.no

WEBTrener.no - fremtidens verktøy for planlegging og oppfølging av trening

Det finnes mange grunner til å trene. Hver enkelt av oss har vårt eget unike sett av målsetninger, treningserfaring, fysiske forutsetninger, motivasjon, tidsbegrensninger og liknende. Men samtidig er det en ting som er felles for alle som trener. Vi ønsker resultater av treningen! Det er mange faktorer som påvirker treningsresultatet, men en nøkkelfaktor er systematisk planlegging og oppfølging.

Det er her WEBTrener kommer inn i bildet.

WEBTrener er et internettbasert verktøy som gjør det enkelt å systematisere treningen enten du gjør det for din egen del eller for andre som personlig trener eller treningsveileder på et treningssenter.

Enten du er mosjonist eller idrettsutøver ønsker du selvsagt å få mest mulig ut av treningen. Selv det enkleste treningsprogram vil gi bedre resultater enn planløs og tilfeldig trening. WEBTrener gjør det enkelt å lage treningsprogrammer, samtidig som du kan planlegge treningen i treningskalenderen. Du kan også registrere utført trening og med dette synliggjøre din treningsinnsats og ikke minst se fremgangen i form av grafiske kurver og tabeller.

Hvis du er personlig trener eller driver et treningssenter er du avhengig av at dine kunder fortsetter hos deg. Dine kunder trener hos deg fordi de ønsker å oppnå resultater av treningen. Du bør derfor på en enkel og tydelig måte kunne dokumentere både treningsresultater og treningsinnsats. Greier du i tillegg å følge opp kundene på en effektiv og profesjonell måte er sjansen god for at kunden forblir hos deg.

Spesielt som treningsveileder på et treningssenter kan det være en stor utfordring å følge opp alle kundene. WEBTrener gir deg full oversikt over de av dine kunder som ikke har vært fulgt opp eller som ikke har trent innen et visst tidsrom. Kontaktinformasjon og full oppfølgingshistorikk for hver enkelt av disse er bare et par museklikk unna.

WEBTrener finnes i 3 varianter skreddersydd for individuelle brukere, personlige trenere og treningssentre.

 Basic Pro Studio
Trenere, instruktører og treningssentre:

Til trener-sonen