WEBTrener.no

WEBTrener Studio

Hvis du driver et treningssenter er du avhengig av at dine kunder fortsetter hos deg. Dette gjør de bare over tid hvis de bruker treningssenteret aktivt. For å holde flest mulig kunder aktive må du følge dem opp på en effektiv og profesjonell måte, og enkelt kunne fange opp de som ikke trener aktivt eller ikke har vært fulgt opp jevnlig.

Som treningsveileder på et treningssenter kan det være en stor utfordring å følge opp alle kundene. WEBTrener Studio gir deg full oversikt over de av dine kunder som ikke har vært fulgt opp eller som ikke har trent innen et visst tidsrom. Kontaktinformasjon og full oppfølgingshistorikk for hver enkelt av disse er bare et par museklikk unna.

WEBTrener Studio fungerer også som et interaktivt grensesnitt mellom kunde og treningsveileder, der kunden kan planlegge og registrere sin trening med utgangspunkt i de programmene du har laget som treningsveileder. På den måten får kunden synliggjort både treningsinnsats og resultater i form av treningsstatistikker og grafiske kurver over treningsfremgangen.

Kunden kan også selv enkelt endre eller lage nye treningsprogrammer, og velge øvelser fra en omfattende øvelsesbank der øvelsene er detaljert beskrevet i tekst og bilder. Alt dette bidrar til å gi kunden et mer aktivt forhold til sin egen trening og et tettere forhold til deg som treningsveileder.

Med WEBTrener Studio får ditt senter et eget serverområde der bare dine treningsveiledere, personlige trenere og kunder har tilgang. Dette sikrer at det alltid er god kapasitet for ditt senter. Dette gir også mulighet til å skreddersy det grafiske utseendet slik at tjenesten fremstår som en del av senterets egne nettsider.

 Basic Pro Studio
Trenere, instruktører og treningssentre:

Til trener-sonen